01-02

Wordt jij Umpire bij het NK Little League 2023?

Elk jaar organiseren we het Nederlands Kampioenschap Little League voor onze honkbal en softbal jeugd van 10-16 jaar. Het is een groot spektakel waaraan in totaal zo’n 45 regionale jeugdteams met honderden kinderen meedoen.

Natuurlijk hebben we bij deze toernooien ook weer veel scheidsrechters nodig om de wedstrijden te leiden en begeleiden. Gelukkig zijn er inmiddels een aantal enthousiaste ervaren Little League umpires waar we elk jaar een beroep op kunnen doen.

Maar daar bovenop zijn we dit jaar vooral weer op zoek naar jou, de ervaren clubscheidsrechter, die eigenlijk wel eens wil proeven aan een groot toernooi buiten de eigen club.

Het NK Little League is de uitgelezen kans om dat een keer mee te maken voor jezelf, samen met ervaren umpires, en daarmee tegelijk een steentje bij dragen voor alle jeugdige deelnemers.

Dus, ben je een ervaren clubscheidsrechter of Little League umpire en wil je deel uit maken van de organisatie van het gaafste jeugdtoernooi van het jaar? Kom je ons een of meerdere dagen helpen op 27, 28 en 29 Mei 2023?

Geef je dan op via deze link

Heb je vragen of meer informatie nodig? Mail dan naar umpire@test10.nl