18-03

Update Coronavirus

Een update van onze kant omtrent het coronavirus voor het NK Little League 2020.

Lieve allemaal, een update van onze kant omtrent het coronavirus. Wij zijn net zoals iedereen ontzettend geschrokken door de uitbraak van dit verschrikkelijke virus en de gevolgen die het met zich meebrengt. Een heftige situatie die ons allen raakt. Het is aan ons om de komende tijd ons steentje bij te dragen voor de toekomst.

Zoals jullie weten, zijn wij achter de schermen druk bezig om het NK Little League 2020 tot een groot succes te maken, maar de realiteit is ook dat op dit moment veel evenementen worden afgezegd. Wij hopen dat alles wat we nu doen en laten, ervoor zal zorgen dat we deze zomer weer met elkaar kunnen genieten. Voorlopig staat alles rondom het NK Little League ‘on-hold’ en gebruiken wij de komende periode om een beslissing te maken. Bij het maken van die keuze, volgen wij uiteraard de maatregelen van de overheid en RIVM. Jullie gezondheid heeft bij ons de hoogste prioriteit, altijd!

Zoals jullie weten zijn de trainingen en try-outs voorlopig afgelast tot en met 6 april. Als daar verandering in komt door nieuwe maatregelen van de overheid en/ of het RIVM, communiceren wij dat richting de regiocoördinatoren. Daar kunnen jullie vervolgens de nieuwste informatie opvragen. De regiocoördinatoren zijn jullie eerste aanspreekpunten. Wij zorgen ervoor dat de regiocoördinatoren up-to-date zijn.

Voor nu, zorg goed voor jezelf en je naasten en laten we proberen met z’n allen met een zo positief mogelijke blik naar de toekomst te kijken. Stay safe en hopelijk zien we elkaar snel in goede gezondheid op het NK Little League 2020.