19-05

Respect the Game Awards 2022

Het belangrijkste thema bij het NK Little League is sportplezier! Gelukkig zien we dat ook altijd heel veel terug tijdens het NK. Veel lachende gezichten van kinderen die met plezier samen onze sporten spelen en hun coaches die hen op een positieve manier de fijne kneepjes bijbrengen van honkbal en softbal. 

Al gaat het natuurlijk ook om een mooie prijs, de winnaars verdienen een ticket naar het EK en maken kans om zich te plaatsen voor de World Series in Amerika. Toch komen veel teams vooral omdat het zo gaaf is om mee te kunnen doen en met leeftijdsgenoten van diverse clubs in regionale teams te spelen.

In het kader van het stimuleren van Sportplezier stellen we de Respect the Game Award beschikbaar voor het sportiefste leukste, gezellige team van het NK. Dat team wordt gekozen door de umpires en de organisatie.

Al jaren wordt deze prijs gesponsord door Karel Crouwel en de Playball Europe Academy. Het team wat deze mooie award wint krijgt naast de eer ook een clinic van ervaren instructeurs aangeboden in het BP Sportcenter in Amsterdam. Ze sluiten deze team activiteit af met een lekkere burger in de kantine van Amsterdam Pirates.
Omdat we het NK dit jaar op 3 locaties organiseren willen we graag gaan we op elke locatie een Respect the Game award uitreiken. We hebben in de Kieviten een nieuwe partner gevonden die ook een steentje bij wil dragen en naast Karel Crouwel de andere twee awards wil sponsoren.

De PlayBall Europe Rescpect the Game Award wordt door Karel Crouwel uitgereikt bij Hoofddorp Pioniers waar de Littles en Juniors Baseball het NK spelen.

De Kieviten stelt dit jaar de Respect the Game Awards beschikbaar voor de softbalteams in Almere en de Baseball Intermediates en Seniors in Rotterdam.

Wij zijn erg blij met beide partners die op deze manier bijdragen aan het bevorderen van Sportplezier! Super bedankt namens deelnemers en organisatie! #LetsPlayBall.