Logo Forelle

NK Little League presenteert Forelle als ballensponsor

26-01

NK Little League presenteert Forelle als ballensponsor

In de zoektocht naar partners is de organisatie al vroeg in contact gekomen met honkbalwinkel Forelle uit Roermond.

De materiaalspecialist is opgericht in 1961 en heeft door de jaren heen een breed assortiment opgebouwd vol toonaangevende merken.

Het oog viel op ballen van Rawlings, official supplier van de MLB speelbal. Het materiaal voor de pro’s uit de Major League zou toch ook moeten volstaan voor onze jonge talenten? Op basis hiervan volgde al snel een samenwerking. Forelle levert de honk- en softballen voor alle teams op alle speeldagen.

Er zal tijdens het Pinksterweekend gespeeld worden met de Rawlings C12RYSA softbal. Tijdens de honkbalwedstrijden wordt de leren Rawlings ROLB1 ingezet. Deze ballen zijn speciaal gemaakt voor dit toernooi en bedrukt met uniek NKLL logo.


De KNBSB raadt iedereen aan met eigen materiaal te spelen dit seizoen, maar het is niet altijd even makkelijk dit online aan te schaffen. Er zijn daarom verschillende honk- en softbal leveranciers aanwezig om spullen te presenteren.

Teun Crijns zal vanuit Forelle aanwezig zijn als vertegenwoordiger. Tevens is dit een geschikt moment voor Team Managers om meer informatie te krijgen over Forelle’s Team Buyer Programma of gepersonaliseerde uniformen. Daarnaast zijn de speelballen uiteraard als souvenir verkrijgbaar!

Logo Forelle