13-10

NK Little League 2021 staat voor de deur.

NK Little League 2021 staat voor de deur.
Komend weekend, 16 en 17 okt kunnen we dan eindelijk na ruim 2 jaar weer een NK Little League organiseren. Wat kijken zowel deelnemers als organisaties hier naar uit!
De regiocoördinatoren hebben er weer voor gezorgd dat de regionale teams lekker konden trainen en oefenwedstrijden spelen onder begeleiding van goed kader om zich voor te bereiden op het Nederlands kampioenschap.

Dit jaar varen we een nieuwe koers met 5 toernooien op 5 locaties. Van ’s morgensvroeg tot einde van de middag strijden de teams op zaterdag en zondag in 7 verschillende leagues om het Nederlands kampioenschap 2021.

De organiserende verenigingen BSC Almere, HSV Gryphons, Roef!, Vennep Flyers en Quick Amersfoort hebben hard gewerkt om er weer een mooi feest van te maken voor de 42 deelnemende teams.

Dit jaar een record aantal van 14 Softball teams uit 5 regio’s die deelnemen aan de 3 toernooien die op de velden van Roef! worden gespeeld.

Ook de moeite waard is om te vermelden dat er ook dit jaar weer ruim 50 baseball en softball umpires aanwezig en actief zullen zijn, verdeeld over de locaties.

Het wordt een mooi weekend waarmee we een toch weer bijzonder honkbal – softbal en Little League seizoen zullen gaan afsluiten.

Partner Forelle Sports heeft voor mooie bedrukte wedstrijdballen gezorgd. Zij zijn ook met een stand aanwezig bij Roef! en Gryphons.

Ook dit jaar wordt de Respect the Game Award beschikbaar gesteld door Karel Crouwel van PlayBall Baseball Academy uitgereikt aan het meest sportieve team van de 5 locaties.

De gave prijs is een 2 uur durende clinic in het BP portcentrum in Amsterdam incl lunch, voor het hele Little League team. Op zondag wordt bekend gemaakt welk team deze prijs heeft gewonnen.

Je kunt de toernooien van alle 7 leagues weer volgen op deze website. Onder de knop toernooi in het menu vind je van elke locatie een pagina met daarop het wedstrijdschema, uitslagen en standen, pitch-counts en de informatie over de accommodatie. Ook via de social media pagina’s van facebook en instragram houden we je op de hoogte.

We wensen alle deelnemers, coaches, umpires, scoorders, organisaties en supporters een mooi toernooi weekend met heel veel sportplezier!

Deel dit bericht