19-05

Forelle wederom ballensponsor NKLL 2022

We zijn blij en trots dat het partnership met honk- en softbalmaterialen leverancier Forelle ook dit jaar weer is verlengd. De materiaalspecialist is opgericht in 1961 en heeft door de jaren heen een breed assortiment opgebouwd vol toonaangevende merken.
Forelle verzorgd alweer voor het 3e jaar de honkballen en softballen voor het NKLL. Zij stellen honkballen beschikbaar van Rawlings, official supplier van de MLB speelbal en Softballen van Benson. Het materiaal voor de pro’s uit de Major League zou toch ook moeten volstaan voor onze jonge talenten?
Forelle levert de honk- en softballen voor de teams op alle speeldagen van het Nederlands kampioenschap dat dit jaar op 3 locaties wordt georganiseerd.
Helaas zijn dit jaar de officiële NK ballen niet op tijd beschikbaar maar heeft Forelle gezorgd voor een alternatief zodat we voldoende ballen hebben om het NKLL mee te spelen. 
Er zal tijdens het Pinksterweekend in Almere gespeeld worden met de https://www.forelle.com/baseball-softball/balls/softballs/benson-lgb12y-12-inch/1318/  
Tijdens de honkbalwedstrijden in Hoofddorp en Rotterdam wordt de  https://www.forelle.com/baseball-softball/balls/baseballs/rawlings-walpmbbbt-12-pcs-playmaker-baseball/45135/ ingezet.
Zij zullen ook dit jaar 2 dagen met een stand aanwezig zijn tijdens het NK zodat de spelers en coaches een kijkje kunnen nemen en zien wat een ruim assortiment ze in huis hebben.
Zaterdag zijn zij bij Rotterdam Neptunus en zondag bij het softbaltoernooi in Almere.
Teun Crijns zal vanuit Forelle aanwezig zijn als vertegenwoordiger.
Tevens is dit een geschikt moment voor Team Managers om meer informatie te krijgen over Forelle’s Team Buyer Programma of gepersonaliseerde uniformen.
forelle-stand
forelle-stand